OWDBeach

Wordt deel van van de selecte groep mensen die de onderwaterwereld betreden en verkennen!

 

Als je altijd al hebt willen leren hoe te duiken, nieuwe avonturen te beleven of gewoon wil zien welke wondere wereld er zich onder de golven bevind? Het begint allemaal met de PADI Open Water Diver-cursus. De PADI Open Water Diver-cursus is 's werelds meest populaire duikcursus, en heeft miljoenen mensen kennis laten maken met de avontuurlijke duik levensstijl.

Onder water ademen is een geweldige ervaring dus waarom zou je deze rush niet kunnen hebben telkens wanneer je dit wil? Als PADI Open Water Diver heb je de vaardigheden, kennis en vrijheid om de onderwaterwereld te verkennen op je eigen tempo en gemak. Tijdens de cursus zult u drie tot vijf zwembad duiken ervaren en vier duiken in onze lokale duikplekken, natuurlijk onder toezicht van je PADI Instructeur.

Ga nu voor de PADI Open Water Diver-cursus, je zal versteld staan van de gracieuze en fantastische wereld die voor je open gaat.

Er is ook de optie dit via PADI eLearning te doen, waar en wanneer het u uitkomt. Ook nu direct!

Ben je klaar om te starten? Geef ons een telefoontje of email en wij doen de rest.
Wij wensen je het beste vanwege het Ocean Divers team.

De "Online Scuba programma's" via PADI eLearning ®

Als u op zoek bent naar een flexibele manier om een ​​duikbrevet te behalen en dit in uw drukke schema, of als u gewoon liever via het web leert, dan zijn de PADI online scuba programma's de gemakkelijkste manier.
 mainE

Mogelijkheden:

 • Open Water Diver Online (Engels, Spaans, Duits, Japans, Frans, Italiaans en Nederlands)
 • Scuba Tune-Up Online
 • Advanced Open Water Diver Online
 • Rescue Diver Online
 • Enriched Air Diver Online
 • Digitale onderwaterfotografie Online
 • Duik Theorie Online
 • Divemaster Online
 • Instructor Development Online

Of je nu duiklessen voor beginners wilt volgen of je bent klaar om uw training scuba vaardigheden bij te schaven, PADI e-Learning is een handige manier om dit te doen.

 • Je kunt er direct aan de slag met je scuba kennisontwikkeling en werken in uw eigen tempo met het PADI e-Learning systeem.
 • PADI past voortdurend de inhoud van de online cursussen aan, wat betekent dat je regelmatig kan checken voor nieuwe uitgebrachte online programma's en deze te bekijken.

eLearning Kadobon

Wil je de gave van het duiken aan iemand geven? Geen probleem, geef uw vrienden en geliefden de e-Learning Gift Pass. Het is het perfecte geschenk
voor verjaardagen, feestdagen en speciale gelegenheden.

De PADI Open Water Diver opleiding bestaat uit 3 delen: Theorie / Zwembad / Buitenwater.

 1. Theorie + examen (€ 185)
  Theorie kan je online volgen bij PADI eLearning, of offline met PADI Touch.
  Je betaalt aan PADI voor dit deel.
 2. Zwembad (€ 125)
  Dit volg je bij Ocean Divers op donderdagavond van 19:30 tot 20:30.
  Normaal mag je hier rekenen op 3 tot 5 sessies in het zwembad.
 3. Buitenwater duiken (€ 150)
  Dit omvat 4 buitenwater duiken. Deze duiken doen we in het weekend, 2 duiken per dag.
  We plannen dit door onze agenda's naast elkaar te leggen.

Elke eerste week van de maand start er een nieuwe PADI Open Water Diver cursus. Je theorie kan je op elk moment starten via eLearning.

We werken binnen Ocean Divers met een hoge kwaliteitsgarantie. Elke cursist wordt in buitenwater individueel begeleid door één instructeur. Dus steeds 1 cursist met 1 instructeur, zodat elke cursist een privé begeleiding krijgt.

Prijsvoorbeelden

Om het je gemakkelijk te maken staan de prijzen hierboven afzonderlijk naast elk onderdeel.

Theorie, Zwembad en Buitenwater volgen bij Ocean Divers kost € 460 (alles inbegrepen).

Daar je Theorie online doet betaal je aan Ocean Divers € 275 (alles inbegrepen). Je betaalt namelijk de online theorie (€ 185) rechtstreeks aan PADI.

Wil je Theorie en Zwembad hier doen en Buitenwater in het buitenland? Dat kan ook; dit noemt men een referral.

Doe je Theorie online en Buitenwater in het buitenland (referral), dan betaal je aan Ocean Divers juist € 125 voor de Zwembad opleiding.

Groepskorting

Vanaf 2 cursisten krijg je een korting van € 25 per persoon.

Het is wel aangeraden van je buitenwater deel ook hier te doen daar je bij ons privé begeleiding krijgt voor dezelfde prijs wat eerder uniek is in de duikwereld.

In deze prijs zit alles. Dus ook het gebruik van zwembad, buitenwater, flesvullingen en gebruik van alle benodigde duikmaterialen.
Kortom onze prijs is telkens ALLES INBEGREPEN.

Het bedrag van de gekozen cursusmodule(s) dienen op voorhand gestort te worden op de rekening van Ocean Divers vzw (IBAN: BE20 3900 6030 5056) met de vermelding 'cursus OWD' en je Naam + Familienaam.

Bij freediving gaat het om innerlijke kracht, discipline en beheersing. Als je de onderwaterwereld altijd al zonder geluid te maken en zolang je dit op één ademteug volhoudt, hebt willen betreden dan is freediven echt iets voor jou. De eerste stap om te ontdekken waarom freediven steeds populairder wordt om de wereld onder water te verkennen, is de PADI Freediver-cursus te volgen.

Om aan de PADI freediver opleiding te beginnen moet je 15 jaar zijn. Je moet voldoende zwemvaardig zijn en een goede, lichamelijke conditie hebben. Je hoeft geen ervaring te hebben met duiken, snorkelen, snorkelduiken of freediven.

De PADI Freediver-cursus bestaat uit drie hoofdonderdelen:

 • Theorie waarbij je aan de hand van de PADI Freediver Touch™ zelfstandig kennis op doet over de basisbeginselen van freediven. (Het kan ook zijn dat je instructeur klassikaal theorieles geeft.)
 • Beschutwaterles waarin je technieken aanleert om je adem in te houden en om zowel een static als een dynamic apnea freedive te maken. Het doel – static apnea freedive van 90 seconden en een dynamic apnea freedive van 25 meter.
 • Buitenwaterlessen om free immersion en constant weight freedives te oefenen, en waarbij je correcte buddyprocedures aanleert. Het doel – constant weight freedive naar 10 meter diepte. Je brevet laat freediven tot 16m toe.

Het nodige materiaal wordt door de club ter beschikking gesteld.

De prijs voor de opleiding bedraagt € 200, inclusief de PADI Freediver Touch. We gaan 1 of 2 keer naar de duiktank (www.duiktank.be) voor de opleiding. De toegang is niet in de prijs inbegrepen (€ 14/beurt).

Het bedrag dient op voorhand gestort te worden op de rekening van Ocean Divers vzw (IBAN: BE20 3900 6030 5056) met de vermelding ‘Cursus Freediver’ en je naam en familienaam.

Voor info of inschrijving, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0497 / 59 24 27

Videos:

 

PADI Freediver

PADI Freediver Course

PADI Freediver Course

Corona heeft zijn voordelen, nu hebben we tijd om ons voor te bereiden voor een nieuw fantastisch PADI avontuur. Ga er mijn tijd insteken zodat ik jullie straks goed kan begeleiden. Dus wil je graag PADI Instructor worden laat maar horen, wil jou graag begeleiden in dit leuke programma.

Hou jullie gezond !!!
Filip Martens

91032417 10157398500093768 9091077337511886848 n

 91442304 10157398500118768 6442964278491217920 n

Federatie


 5StarIDDR Web

TecRecCenter

Freediver

Volg ons op:

Facebook
Sponsors