Ben je gebrevetteerd freediver en wil je de volgende stap maken, dan is de advanced freediver opleiding iets voor jou.

Je gaat leren om langere static breathholds te doen op een comfortable manier, met 2'30" als doelstelling. Je gaat eveneens werken aan je vin techniek en je stroomlijn. Doelstelling is dat je een dynamic attempt van 50m haalt.

We gaan ook voor iedere sessie aangepaste stretching oefeningen doen en leren hoe je traint om je prestaties te verbeteren. Deze sessies gaan door in het zwembad.

En als kers op de taart gaan we ook leren hoe dieper te freediven. De nadruk ligt op relaxatie, klaren het verbeteren van je positie en freefall. De doelstelling is om een constant weight duik naar tussen de 20 en 24 meter uit te voeren. Je gaat ook skills als buddy en omtrent veiligheid aanscherpen. Deze sessies gaan door in buitenwater of in Nemo33.

De prijs voor deze cursus bedraagt € 250. Dit omvat de cusrsus, brevetering en huur van materiaal als je dit nodig hebt. Je schrijft dit over t.a.v. Ocean Divers BE20 3900 6030 5056 met vermelding Advanced Freediver + je naam. De toegang voor de diepe duiken is niet inbegrepen in het cursusgeld.

Deze cursus is toegankelijk voor mensen met een PADI freediver brevet (of gelijkwaardig van een andere organisatie). De minimum leeftijd is 15 jaar. Je dient tevens de EFR cusrsus gevolgd te hebben in de laatste 24 maand.

Tot binnenkort.


Volg ons op:
Facebook
Sponsors